Spitalul de Boli Infecțioase Constanța dotat cu aparatură de ultimă generație

Aparatură de dezinfecție și diagnostic de ultimă generație la Spitalul Municipal de Boli Infecțioase, aflat în administrarea Primăriei Municipiului Constanța.

Unitatea medicală a fost dotată cu un robot de dezinfecție a suprafețelor ce acționează asupra celor mai puternici germeni ce cauzează infecțiile nosocomiale. Aparatul distruge microbi patogeni rezistenți precum clostridium difficile sau pneumocystis și poate fi mutat în orice încăpere cu risc infecțios.
Tot pentru combaterea infecțiilor intraspitalicești a fost achiziționat și un aparat de scanare a igienei mâinilor personalului medical, dar și un fibroscan pentru hepatitele cronice.
De asemenea, toate saloanele au fost dotate cu frigidere și televizoare, după ce, anul trecut, Primăria Municipiului Constanța a alocat fonduri pentru achiziționarea a 220 de paturi noi pentru bolnavii internați la Spitalul de Boli Infecțioase.
Laboratorul de biologie moleculară, unde sunt diagnosticate cazurile de gripă, hepatită sau alte boli infecțioase, a fost dotat cu aparatură de înaltă performanță ce furnizează diagnostice de certitudine.
Secția de Terapie Intensivă, unde sunt internați pacienți ventilați, a fost dotată, cu fonduri alocate de Primăria Municipiului Constanța, cu un generator de rezervă pentru cazurile în care se întrerupe furnizarea energiei electrice.
În acest moment, spitalul este ocupat la capacitate maximă, majoritatea cazurilor fiind de hepatită, enterocolită, infecții respiratorii, dar și câteva cazuri de gripă.Aparatura_medicala1

Aparatura_medicala2

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Spitalul de Boli Infecțioase Constanța dotat cu aparatură de ultimă generație”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI