Statiunea Mamaia face show la Chisinau!

Targul-de-Turism-Chisinau1
Staţiunea Mamaia este prezentă, în perioada 5-8 Martie 2015, la Târgul de Turism al Republicii Moldova, la Chişinău. Sâmbătă şi duminică vor avea loc în cadrul târgului tradiţionalele parade Mamaia Style cu care am participat şi la târgul de turism de la Tel Aviv, în luna februarie.

Târgul de Turism al Republicii Moldova este cel mai mare eveniment din Moldova dedicat industriei turismului, cu vânzare de vacanţe, unde turiştii pot beneficia de vacanţe cu reduceri de până la 50%. La această prima ediţie a târgului participa 20 de agenţii de turism şi asociaţii de promovare a turismului, dintre care două sunt din România: Asociaţia Litoral-Delta Dunării şi Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică din Suceava.
De asemenea, în cursul zilei de astăzi, la ora 13, a avut loc o conferinţă de prezentare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă, la care au participat:
– D-na Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, Vicepreşedinte Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din România;
– Dl. Alexandru Filipschi, Preşedinte Federaţia de Promovare a Turismului din Republica Moldova
– tour-operatori din România şi Republica Moldova
– mass-media locală.
Aducem Mamaia şi Litoralul Românesc la primul târg internaţional de turism din Republica Moldova. Există un interes real şi un potential foarte mare pentru litoral in cadrul turiştilor moldoveni. Aceştia s-au prezentat interesaţi la târg, dorind să afle mai multe despre ceea ce are de oferit litoralul românesc. Nu lipsesc nici de această dată broşurile de promovare a staţiunii Mamaia, filmul oficial şi atmosfera de Carnaval Mamaia”, a declarat Corina Martin, Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Statiunea Mamaia face show la Chisinau!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI