Statiunile de pe litoralul romanesc sunt la capacitate maxima.

Turisti-pe-litoralul-romanesc

Staţiunile de pe litoral sunt la capacitate maximă, iar hotelurile sunt pline la acest sfârşit de săptămână, peste 200.000 de turişti aflându-se, în acest moment, la ţărmul Mării Negre, susţine preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.
Este un weekend plin. Suntem din nou la capacitate maximă, exact aşa cum estimam şi cum aşteptam. Suntem în vârful de sezon, de aici încolo totul va merge în plin, cel puţin până spre finalul lunii august. Stăm bine pe tot litoralul, toate hotelurile sunt pline„, a declarat Corina Martin.
Ea a afirmat că sunt peste 200.000 de turişti pe litoral la sfârşitul acestei săptămâni.
Corina-MartinDacă avem oficial 120.000 de locuri de cazare, neoficial sunt mult mai multe, în plus sunt şi copiii şi turişti cazaţi mulţi la particulari. Estimăm că sunt peste 200.000, dar nu ştie nimeni cifra exactă. Acum sunt marile evenimente şi de obicei în această perioadă este cererea cea mai mare, suntem în perioada maximă de vacanţă„, a explicat Corina Martin.
La sfârşitul acestei săptămâni, pe litoral au avut loc diverse evenimente. Astfel, în Mamaia s-a desfăşurat Mamaia Music Awards şi a avut loc Fashion Summer Festival, weekend destinat designerilor români, care şi-au prezentat cele mai recente colecţii. De asemenea, alte concerte au fost organizate de unităţi hoteliere de pe litoral şi de cluburile din Mamaia.
De săptămâna viitoare, încep manifestările dedicate Zilei Marinei, iar printre acestea se regăsesc un spectacol de muzică militară, atelier de scufundări recreaţionale, prezentat de scafandrii militari pe plaja Modern din Constanţa, dar şi diverse expoziţii.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Statiunile de pe litoralul romanesc sunt la capacitate maxima.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI