Statiunile din sudul litoralului se pregatesc pentru deschiderea noului sezon estival

Statiunile din sudul litoralului

Primăria Municipiului Mangalia a organizat, joi, o întâlnire între agenții economici din turism și reprezentanții administrației publice locale, la Clubul Nautic Callatis din localitate. În cadrul ședinței, primarul Radu Cristian a adus în discuție mai multe subiecte de interes, precum noile reglementări fiscale aplicabile agenților economici din turism, proiectele de investiții în zona de sud a litoralului, promovarea celor 6 stațiuni, dar și pregătirea pentru sezonul estival 2016.
Principalele probleme ridicate de hotelieri au vizat promovarea stațiunilor și identificarea fondurilor necesare precum și eliminarea comerțului ambulant și a chioșcurilor din vecinătatea hotelurilor. Prezent la dezbatere, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, dr. Mohammad Murad, a făcut apel la hotelieri să găsească o soluție rezonabilă, astfel încât să nu fie afectată activitatea micilor comercianți. Edilul Mangaliei a precizat că acest tip de comerț se va face în cadru organizat, de tip bazar și a subliniat că Primăria nu poate interveni pe proprietatea privată a agenților economici.
Totodată, Radu Cristian și Mohammad Murad au propus celor prezenți identificarea unei soluții urgente în privința promovării stațiunilor, modalitatea de finanțare a acesteia dar și noi măsuri de îmbunătățire a serviciilor oferite turiștilor.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Statiunile din sudul litoralului se pregatesc pentru deschiderea noului sezon estival”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI