Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

O tânără de 28 de ani, prinsă de radar conducând cu 200 km/h, pe DN 2

radar-politie
Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Buzău i-au reţinut, vineri, permisul de conducere şi au amendat-o pe o tânără care conducea un autoturism cu o viteză de 200 de km/h, pe DN 2/E85, în afara localităţii Racoviţeni.

Poliţiştii din Buzău i-au reţinut permisul de conducere şi au amendat-o pe o tânără care conducea un autoturism cu 200 de km/h, pe Drumul Naţional 2.
Poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. Buzău au depistat o tânără, de 28 de ani, din Iaşi, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă. Aceasta a fost înregistrată cu aparatul radar, pe Drumul Naţional 2/European 85, în afara localităţii Racoviţeni, în timp ce rula cu 200 km/h. Conform legislaţiei în vigoare, tânăra a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 810 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile” se arată în comunicat.
Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată carosabilului umed şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.
Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “O tânără de 28 de ani, prinsă de radar conducând cu 200 km/h, pe DN 2”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI