Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tăriceanu: Propunerile PSD pentru Justitie si Mediul de afaceri, foarte bune

Tariceanu
Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, că propunerile PSD pentru Ministerul Justiţiei şi cel al Mediului de afaceri sunt foarte bune având în vedere ” tensiunile care au dominat spaţiul public”, chiar dacă el rămâne la convingerea că un guvern politic trebuie să aibă „în exclusivitate” miniştri politici.

„Am avut o şedinţă a coaliţiei de guvernare. Am discutat cu colegii noştri despre numirile care vor fi făcute, însă, având în vedere că PSD urmează să aibă Comitetul Executiv în care vor aproba aceste numiri, trebuie să aşteptaţi decizia politică a lor şi a primului-ministru pentru a afla numele. Ceea ce vă pot spune este că propunerile care ne-au fost prezentate ni s-au părut nişte propuneri foarte bune”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.
El a susţinut că rămâne la convingerea sa că un guvern politic trebuie să aibă „în exclusivitate” miniştri politici.
„Eu rămân la convingerea mea că un guvern politic trebuie să aibă în exclusivitate miniştri politici. Dar soluţia pe care a propus-o PSD-ul mi se pare în acest moment bună pentru rezolvarea problemei având în vedere şi tensiunile care au dominat spaţiul public, criza politică pe care am traversat-o. Cred că este o alegere bine făcută”, a completat copreşedintele ALDE. (News.ro)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Tăriceanu: Propunerile PSD pentru Justitie si Mediul de afaceri, foarte bune”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI