Taxa de Promovare Turistica a fost instituita si la Oradea

Taxa de promovare
Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, FAPT anunţă că modelul taxei de promovare a turismului, instituit pentru prima oară în România de Primăria Constanţa, a fost adoptat şi la Oradea.

La iniţiativa Asociaţiei de turism Oradea, Consiliul Local al municipiului de pe Criş a instituit o taxă similară!
Taxa de Promovare a staţiunii Mamaia-Sat Vacanţă a generat un buget care a permis Asociaţiei Litoral-Delta Dunării să deruleze campanii, evenimente şi materiale de promovare de care Mamaia nu dispunea! Numai în acest an, Asociaţia Litoral-Delta Dunării şi aeroportul Constanţa au reuşit să atragă două noi companii aeriene şi trei rute noi către Litoral! Avem o strategie locală de promovare şi continuăm să ne dezvoltăm! Susţinem propriile Conferinţe de promovare în ţările pe care ne focusam şi realizăm materiale şi evenimente de promovare de talie naţională şi internaţională! Facem astfel management de destinaţie. Astăzi înregistrăm o mare victorie la nivelul turismului românesc. A două taxă de promovare turistică instituită de o primărie din România, iar principiul rămâne acelaşi, şi anume: bugetul va fi alocat Asociaţiei pentru Promovarea Turismului Oradea!„, a declarat preşedintele Asociaţiei de Promovare a Turismului Litoral-Delta Dunării, Corina Martin.
Am convins în acești ultimi ani 15 Consilii Județene (ALDD are doua Consilii Județene în componență!) și peste 100 de primarii din Romania să adere sau să constituie Asociații de Promovare a Turismului alături de noi, operatorii privați din turismul local!
Felicităm pe această cale colegii de la Asociația de turism Oradea, primarul și întregul Consiliu Local Oradea, pentru că urmează modelul nostru si pentru ca au dovedit ca se poate! Vom promova mai departe, prin Federația Asociațiilor de Promovare Turistica din Romania, Parteneriatul Public-Privat, motorul și cheia dezvoltării și promovării turismului românesc.
Așa cum am declarat oficial, Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din Romania (FAPT) continuă să solicite înființarea unui Minister al Turismului (care să facă numai reglementarea cadrului legal) și a Organizației Române de Turism (care să administreze promovarea României, în parteneriat public-privat). Cerem oficial trecerea la REFORMA în TURISM„, a conchis Corina Martin.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Taxa de Promovare Turistica a fost instituita si la Oradea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI