Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Temperaturi de peste 30 de grade, in toata tara, de duminica

Temperaturi-de-peste-30-de-grade

Temperaturile maxime vor depăși 30 de grade, începând de astăzi, în toată țara, și vor ajunge până la 33 – 34 de grade în Muntenia, Banat, Crișana și Moldova, potrivit estimării Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).
În Muntenia, vremea se va încălzi astfel că, în timpul săptămânii, va deveni călduroasă, local caniculară la câmpie, cu medii ale temperaturilor diurne de până la 34 de grade și a celor nocturne de până la 18 grade.
În DOBROGEA, vremea se va încălzi, astfel încât temperaturile diurne vor ajunge în medie la 30 de grade, iar cele nocturne la 20 de grade.
Moldova. Vremea va deveni călduroasă, izolat caniculară, cu medii regionale ale temperaturilor diurne de până la 33 de grade și a celor nocturne de până la 18 grade.
În Banat, vor fi medii regionale ale maximelor de 30 – 33 de grade, iar de miercuri vor fi maxime, în medie, în jurul valorii de 34 de grade. Temperaturile minime vor crește la rândul lor până la valori medii de 18 – 19 grade. De luni până joi, sunt așteptate averse în general slabe cantitativ.
Şi în Crişana, de miercuri, vor fi maxime, în medie regională, de 33 – 34 de grade. Media temperaturilor minime va fi de 17 – 18 grade.
Săptămâna viitoare în Transilavania media temperaturilor maxime vor fi de 30 – 31 de grade, iar a celor minime, de 11 – 12 grade.
În Maramureş mediile regionale ale maximelor se vor situa în jurul a 32 de grade. Temperaturile nocturne vor ajunge până la medii de 15 – 16 grade.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Temperaturi de peste 30 de grade, in toata tara, de duminica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI