Tigari de contrabanda confiscate la frontiera Iasi

Tigari de contrabanda
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat 143.000 ţigarete de contrabandă, pe care patru cetăţeni români au încercat să le introducă ilegal în România.

În data de 17 iulie a.c., pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă.
Astfel, în jurul orei 00.10, o patrulă a poliţiei de frontieră a observat pe direcţia localităţii Bosia, în apropierea malului românesc al râului Prut, patru persoane, care transportau în spate colete voluminoase, dinspre frontieră către interiorul teritoriului naţional.

Tigari de contrabanda2
Lucrătorii noştri au procedat la legitimarea celor in cauza, ocazie cu care au stabilit ca aceştia sunt cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, toţi domiciliaţi pe raza judeţului Iaşi.
În urma inventarierii coletelor depistate, s-au găsit 143.000 ţigarete, diferite mărci cu timbru de acciza R. Moldova.
Pe timpul cercetărilor, unul dintre bărbaţi a declarat că a fost contactat de ceilalţi trei care i-au propus ca, în schimbul sumei de 500 lei, să îi ajute să transporte coletele de la malul râului Prut, până la dig, unde urmau să fie încărcate într-o maşină.
Ţigaretele în valoare totală de 64.350 lei au fost ridicate în vederea confiscării, politiştii de frontieră efectuând acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.
Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră din Republica Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Tigari de contrabanda confiscate la frontiera Iasi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: