Tineri prinși cu substante halucinogene la Vama Veche

Fragmente vegetale
Jandarmii au surprins în Vama Veche două persoane care aveau asupra lor joint-uri, un grinder metalic în interiorul caruia se aflau fragmente vegetale, un flacon cilindric şi un plic autosigilant ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde sub forma de muguri, două plicuri autosigilante şi o folie de plastic ce conţinea praf de culoare albă, un plic autosigilant cu o pulbere albă sub forma de cristale, două bucaţi de hartie împăturită în interiorul cărora era o substanţă solidă de culoare maro şi o pipă metalică.

Astăzi dimineaţă, ora 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, a observat în apropierea unui local, doi tineri agitaţi care la vederea jandarmilor au aruncat pe jos ţigaretele(joint-urile), au făcut la stânga-mprejur şi au mărit ritmul de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bagajelor. Asupra acestora şi în bagaje, jandarmii au mai găsit un grinder metalic în interiorul caruia se aflau fragmente vegetale, un flacon cilindric şi un plic autosigilant ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde sub forma de muguri, două plicuri autosigilante şi o folie de plastic ce conţinea praf de culoare albă, un plic autosigilant cu o pulbere albă sub forma de cristale, două bucaţi de hartie împăturită în interiorul cărora era o substanţă solidă de culoare maro şi o pipă metalică. Cei în cauză, V.B. de 24 ani şi L.S. de 30 ani, au declarat că substanţele sunt halucinogene, pentru consumul personal.
Grinderul, cutia, folile, pliculeţele autosigilante, pipa şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Tineri prinși cu substante halucinogene la Vama Veche”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI