Tineri prinsi in Mamaia in timp ce isi confectionau tigarete artificiale

Substante halucinogene
Jandarmii au surprins în Constanţa şi în staţiunea Mamaia, patru persoane care aveau asupra lor zece pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde dar şi fragmente vegetale galben-verzui.

În perioada 13-16 mai a.c, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona gară şi în staţiunea Mamaia, au surprins patru persoane cu vârste cuprinse între 20-37 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit zece pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde dar şi fragmente vegetale galben-verzui.
Pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Tigari
Sâmbătă 14 mai a.c, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, a surprins în zona Piaţa Griviţei şi Eden, din Constanţa, patru persoane cu vâste cuprinse între 33-47 ani, în timp ce încercau să vândă cetăţenilor din zonă, 109 pachete cu 2180 ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate “Rothmans”, „Marble”, Ashima”, „Hilton” şi „Blue”.
Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Tineri prinsi in Mamaia in timp ce isi confectionau tigarete artificiale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: