Toate dosarele eligibile depuse de pacienții cu afecțiuni oncologice, care necesită tratament cu molecule, au fost aprobate

613562981253
Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a aprobat toate dosarele eligibile depuse de pacienții cu afecțiuni oncologice, care necesită tratament cu molecule, anunță un comunicat al CNAS.

Comisiile de specialitate, întrunite în luna septembrie, la CNAS, au analizat cele 2.556 de dosare depuse de bolnavii cu afecțiuni oncologice pentru continuarea și inițierea tratamentului cu molecule scumpe. În urma analizei, comisiile din cadrul CNAS au aprobat continuarea tratamentului pentru 1.249 de bolnavi și inițierea tratamentului pentru 1.263 de bolnavi. Au fost incluse în tratament toate dosarele complete și care au corespuns criteriilor de includere„, precizează sursa citată.
Comunicatul de joi remis Agerpres, mai relevă că, în prezent, se află depuse la CNAS un număr de 203 dosare, care vor fi analizate în cadrul comisiilor din luna octombrie 2014.
Un număr de 8.607 de bolnavi cu afecțiuni oncologice beneficiază acum de tratament cu molecule scumpe, cu aprobarea CNAS, cu peste 1.000 de pacienți mai mult decât la începutul anului.(…). În ultimii ani, numărul total al bolnavilor cu afecțiuni oncologice care au acces la tratament a crescut, în medie, cu 3.000 de pacienți pe an, ajungând de la 90.474 de bolnavi, în 2008, la 108.000 de bolnavi, în 2014„, adaugă CNAS, în comunicatul difuzat joi.
Potrivit șefului acestei instituții, Ministerul Sănătății și CNAS acordă „o atenție deosebită” derulării optime a Programului național de oncologie.
Urmărim să scurtăm cât mai mult posibil timpul de așteptare al pacienților care au nevoie de tratament cu aprobarea CNAS„, a declarat Vasile Ciurchea, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Toate dosarele eligibile depuse de pacienții cu afecțiuni oncologice, care necesită tratament cu molecule, au fost aprobate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI