Touroperatorii turci interesati de litoralul românesc si Delta Dunării

intalnire cu turoperatorii turci2
În perioada 16-21 octombrie 2016, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, Asociaţia de Promovare București şi Turkish Airlines Constanţa, în parteneriat cu TURSAB (patronatul agenţiilor de turism din Turcia) şi cu susţinerea ANAT România au organizat o vizită de documentare pentru un grup de 10 turoperatori din Turcia.

Scopul acestei vizite de documentare îl reprezintă promovarea staţiunii Mamaia şi a Satului de Vacanţă, a oraşelor Constanţa, Tulcea şi Bucureşti, a Deltei Dunării, dar şi a zborurilor operate de partenerul nostru în acest proiect, Turkish Airlines, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, Constanţa.
Agenţii de turism şi turoperatorii turci au vizitat obiective turistice, atracţii şi hoteluri din Mamaia, Constanţa, Eforie, Năvodari, Tulcea şi Delta Dunării.

intalnire cu turoperatorii turci
Serviciile asigurate în zona Constanţa – Mamaia de Asociaţia Litoral – Delta Dunării, în cadrul vizitei de documentare a agenţilor de turism din Turcia, au fost finanţate din bugetul ce provine din taxa de promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă, iar Turkish Airlines a asigurat transportul aerian al grupului.
Vizita în Dobrogea s-a încheiat miercuri, 19 octombrie, cu o sesiune de networking la care au participat peste 40 de hotelieri din Mamaia şi Năvodari şi agenţi de turism şi turoperatori din Constanţa. Vizita de documentare continuă în Bucureşti, cu două zile de vizite şi tururi locale.

intalnire cu turoperatorii turci1
“Continuăm strategia de management de destinaţie, cu o nouă serie de infotururi cu agenţi de turism din ţările stabilite de noi ca prioritare în strategia noastră. Am derulat în aceste zile al doilea infotrip adresat pieţei Turciei, organizat de noi în parteneriat cu cea mai prestigioasă organizaţie de turism din Turcia – TURSAB, şi cu sprijinul Turkish Airlines Constanţa. Către touroperatorii turci promovăm în special produsele Constanţa City Break (Constanţa – destinaţie de 12 luni/an), Mamaia ca destinaţie de top pentru distracţie, pachetele de spa şi wellness din hotelurile de pe litoral, precum şi Delta Dunării, ca destinaţie motor de promovare”, a declarat Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Touroperatorii turci interesati de litoralul românesc si Delta Dunării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: