Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Traian Băsescu a grațiat-o pe Crina Tănasă, mamă a șapte copii minori

Traian-Basescu
Președintele Traian Băsescu a semnat miercuri decretul de grațiere a Crinei Tănasă, mamă a șapte copii minori, pentru restul rămas neexecutat din pedeapsa de trei ani de închisoare.

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat miercuri, 1 octombrie a.c., decretul de grațiere a doamnei Crina Tănasă pentru restul rămas neexecutat din pedeapsa de 3 ani de închisoare, aplicată pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu, prevăzută de Art. 192 alin. (2) Cod penal, precum și a infracțiunii de furt calificat, prevăzută de Art. 208 — 209 lit. a) Cod penal, dispusă prin sentința penală nr. 456/21.05.2002 a Judecătoriei Strehaia (județul Mehedinți), pentru că a sustras un telefon mobil dintr-o locuință„, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, Agerpres.
Potrivit sursei citate, decizia președintelui are la bază motive umanitare, Crina Tănasă fiind mamă a șapte copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani și suferă de afecțiuni psihice.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Traian Băsescu a grațiat-o pe Crina Tănasă, mamă a șapte copii minori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI