Transalpina ar putea fi deschisa circulatiei oficial in luna august

Transplantina-deschidere-oficiala-in-august

CNADNR a suplimentat echipele de muncitori pe Transalpina, astfel încât în luna august, șoseaua care ajunge la cea mai înaltă altitudine din România să fie deschisă oficial, au precizat pentru Agerpres reprezentanții secției Vâlcea a CNADNR.
Se lucrează din plin la montarea parapeților de siguranță, marcaje, semne, absolut tot ce este necesar ca acest drum să fie gata la începutul lunii august. Vom suplimenta chiar numărul de muncitori pentru a grăbi lucrările și pentru ca turiștii să poată ajunge cât mai repede în zonă, să traverseze acest drum dinspre Gorj spre Vâlcea și Alba„, au afirmat reprezentanții secției CNADNR Vâlcea.
Deși oficial este închisă, de la începutul verii mii de turiști s-au încumetat să traverseze DN67C (Transalpina) pe porțiunea care urcă până la 2.100 de metri, între Obârșia Lotrului (Vâlcea) și Rânca (Gorj). La 2000 de metri, a fost amenajat chiar un spațiu comercial unde turiștii pot achiziționa fructe de pădure, ceaiuri, brânzeturi etc.
Neoficial, numărul celor care tranzitează zilnic în prezent Transalpina se ridică la aproximativ 500 de autoturisme, în weekend numărul acestora dublându-se.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Transalpina ar putea fi deschisa circulatiei oficial in luna august”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI