Un transport de televizoare LED confiscat de inspectorii antifraudă fiscală

transport_TV_LED_confiscat
În urma unui control în trafic pe şoseaua de centură a municipiului Bucureşti inspectorii antifraudă fiscală au confiscat 95 televizoare 3D SMART LCD-LED, marca Samsung, cu diagonala 138 cm, deoarece au constatat că erau transportate fără a fi însoţite de factură fiscală, aviz de insoţire sau orice alt document care să ateste provenienţa.

Conform societăţii de transport, locul încărcării era portul Constanţa, iar locul descărcării ar fi fost o localitate din Lituania. De fapt televizoarele, care au o valoare de piaţă de cca 97.000 euro, au fost încărcate în Lituania şi au fost introduse în România prin punctul de trecere a frontierei Petea, jud. Satu Mare, fără a fi declarate, urmând a fi comercializate pe teritoriul ţării.
Reprezentanţii firmei producătoare au certificat că televizoarele sunt autentice, fiind fabricate în Ungaria şi vândute în Lituania. Echipamentele electronice confiscate urmează a fi valorificate conform prevederilor legale în vigoare.
Acţiunea de control se circumscrie obiectivului DGAF de a preveni, identifica şi combate evaziunea fiscală în domeniile cu un grad de risc ridicat.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Un transport de televizoare LED confiscat de inspectorii antifraudă fiscală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI