Trei bărbaţi au primit mandate europene de arestare, puse în aplicare de polițiști

mandate_europene_de_arestare
Trei bărbați, urmăriți la nivel internațional pentru furturi din societăți comerciale, de pe teritoriul Austriei, au fost depistați de polițiștii din Brăila.

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale și de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Brăila au pus în executare trei mandate europene de arestare emise de autorităţile judiciare din Austria pe numele a trei bărbați. Cei trei, cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, din Brăila, sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi din spaţii comerciale de depozitare, de pe teritoriul Austriei, în perioada martie-iulie 2014, prejudiciul cauzat fiind estimat la 173.000 de euro„, se arată în cumunicatul transmis de I.G.P.R., luni, remis Lumea Presei.
Pentru depistarea celor în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..
„Toţi trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a emis pe numele lor ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore”, se mai precizează în comunicat.
Ulterior, au fost prezentați magistraților de la Curtea de Apel Galați care au dispus arestarea provizorie a acestora, în vederea predării către autorităţile din Austria.
Bărbații au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Galaţi.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Trei bărbaţi au primit mandate europene de arestare, puse în aplicare de polițiști”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI