Trif: A sosit momentul ca România să devină cu adevărat o destinație turistică majoră pentru China

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a întâlnit, la Constanța, cu o delegație a municipalității Shanghai, China, condusă de Li Chunping, director al Diviziei Afaceri Europene și Africane. Ministrul Trif a subliniat că a sosit momentul ca România să devină cu adevărat o destinație turistică majoră pentru China.

Oficialii chinezi s-au arătat interesați de potențialul de dezvoltare al turismului din România. În cadrul discuțiilor la care au participat, pe lângă ministrul turismului, Bogdan Trif, și președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, prefectul județului Constanța, Ioan Albu, și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, au fost dezbătute posibilitățile de investiții în infrastructura turistică din țara noastră.Bogdan Trif in vizita la Constanta2Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a subliniat eforturile depuse pentru a transforma România într-o destinație atractivă pentru cetățenii chinezi. Reducerea timpului pentru acordarea vizelor pentru turiștii care provin din China reprezintă un avantaj substanțial față de anii precedenți. De altfel, ministrul a accentuat progresele înregistrate de turismul din România în ultima perioadă.Bogdan Trif in vizita la Constanta„China are un potențial enorm. Este țara care, în ultima perioadă, a furnizat anual constant peste 100 de milioane de turiști la nivel mondial. În anul 2017, România a înregistrat o creștere cu 22 de procente în privința vizitatorilor din China. Ne bucură faptul că suntem pe o linie ascendentă, dar a sosit momentul ca România să devină cu adevărat o destinație turistică majoră pentru China! Am venit în sprijinul celor care să vină în România și am reușit să reducem timpul de acordare a vizelor”, a punctat ministrul Turismului, Bogdan Trif.
Oficialii români și chinezi au abordat și tema unei linii aeriene directe între Shanghai și București, o inițiativă care ar veni atât în sprijinul investitorilor chinezi în România, cât și în beneficiul dezvoltării turismului din țara noastră.
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a adresat, pe această cale, și o invitație oficialilor de chinezi de a petrece mai mult timp în România pentru a-i putea descoperi adevăratul potențial turistic.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Trif: A sosit momentul ca România să devină cu adevărat o destinație turistică majoră pentru China”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI