Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Turcan: Dragnea se folosește cinic și profund mincinos de respingerea nominalizării Olguței Vasilescu la Ministerul Dezvoltării

Raluca Turcan
Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan afirmă că PSD trebuie să înceteze această mascaradă a nominalizărilor total nepotrivite pentru ministere importante, folosite ca paravan pentru jocurile politice murdare din interiorul partidului.

„Liviu Dragnea se folosește cinic și profund mincinos de respingerea nominalizării Olguței Vasilescu la Ministerul Dezvoltării că sa se spele pe mâini de cea mai mare crimă economică pe care a patronat-o: sacrificarea investițiilor publice și compromiterea dezvoltării României. Domnule Dragnea, cel care „a blocat PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni” ați fost chiar dumneavoastră! Cum? Prin guvernele de incompetenți pe care le-ați promovat; prin confiscarea unei bune părți din fondurile cuvenite administrațiilor locale; prin sacrificarea deliberată a fondurilor pentru investiții și a fondurilor europene, pe care le-ați supervizat, guvernele dvs de marionete PSD-ALDE având, în această situație, un rol de executat!
Nominalizarea total nepotrivită a Olguței Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării se înscrie în lungul șir al demersurilor antidezvoltare de care Liviu Dragnea este principalul responsabil. Toată România vede și știe acest adevăr.
Demersul Președintelui Iohannis de respingere a nominalizării Olguței Vasilescu la conducerea Ministerului Dezvoltării este deplin justificat, corect, legal și perfect constituțional. PSD trebuie să înceteze această mascaradă a nominalizărilor total nepotrivite pentru ministere importante pe care le folosește ca paravan pentru jocurile politice murdare din interiorul partidului și scuză pentru marile realizări ale guvernărilor lui Dragnea! Să se ocupe serios de bugetul României de care și-a bătut joc!
Chiar nu există în PSD un singur specialist serios, competent și capabil, care să fie nominalizat la Dezvoltare? Nu în ultimul rând, dacă mai are o fărâmă de onoare, conștiință și luciditate politică, Lia Olguța Vasilescu trebuie să renunțe public la această nominalizare și să pună capăt circului întreținut de Liviu Dragnea” a declarat Turcan.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Turcan: Dragnea se folosește cinic și profund mincinos de respingerea nominalizării Olguței Vasilescu la Ministerul Dezvoltării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI