Turistii din Israel vin cu charterele pe litoralul romanesc

Targul de turism Tel Aviv
Reprezentanții în turism anunță că în acest an, turiștii israelieni vor veni cu trei chartere pe săptămână către litoralul românesc, un charter către Oradea, Băile Felix și un total de 9.000 de turiști, iar diferența până la 30.000 turiști israelieni vor fi atrași către București și Sibiu.

Federaţia FAPT anunță prezența la târgul de turism „International Mediterranean Tourism Market” (IMTM) de la Tel Aviv (Israel), în standul Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), a trei asociaţii de promovare şi dezvoltare a turismului membre: Litoral – Delta Dunării, Gorj şi Oradea şi regiune.
În premieră, Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Oradea şi regiune colaborează strâns pentru a atrage împreună interesul touroperatorului israelian de chartere Meshek Wings. Acesta va trimite spre România 3 chartere pe săptămână către litoral şi un charter pe săptămână către Oradea şi Băile Felix. Împreună, cele 2 destinaţii româneşti vor atrage circa 9000 turişti în această vară, iar diferenţa până la 30.000 turişti israelieni vor fi atraşi către Bucureşti şi Sibiu.
Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică FAPT are o prezenţă frumoasă în cadrul standului ANT de la Tel Aviv. LITORALUL SI DELTA DUNĂRII, GORJUL si ORADEA se promovează împreună şi discutăm deja de un proiect clar de sosiri organizate de pe aceasta piaţă pe care ne propunem să o consolidăm pentru a atrage şi mai multi turişti israelieni în vacanţă în România. Oradea şi Mamaia beneficiază de bugete din Taxa de Promovare a Turismului şi îşi permit astfel să îşi continue cu succes propriile strategii de dezvoltare şi promovare a destinatiilor lor, pentru a creşte procentul de turişti străini (incoming)„, a declarat Corina Martin, presedinte FAPT

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Turistii din Israel vin cu charterele pe litoralul romanesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI