Turistul trebuie să se informeze foarte bine cât de serioasă este agentia de la care își cumpără vacanta

Grecia

Înainte de a-şi cumpăra o vacanţă, turiştii trebuie să fie foarte atenţi la agenţia la care apelează pentru a nu se confrunta cu situaţii neplăcute, din cauza unor insolvenţe, aşa cum s-a întâmplat cu cei care au apelat la serviciile agenţiilor Mareea şi Genius Travel anul trecut sau la serviciile FunTrip, anul acesta, potrivit ministrului Turismului, Mircea Titus Dobre.
Cel puţin, acesta este sfatul pe care îl dă astăzi ministrul, până când nu va exista un Fond de Garantare, aşa cum au cerut patronatele, sau alte garanţii pentru turişti.
„Avem o directivă europeană pe care trebuia să o punem în aplicare de câţiva ani buni. Au fost foarte multe discuţii, că vorbim despre Fond de Garantare, că vorbim despre cont fiduciar, că vorbim despre depozit bancar sau o poliţă de asigurare. Noi trebuie să ne asigurăm că cetaţeanul este protejat în momentul în care îşi cumpără o vacanţă. (…) Până când se va concretiza ceva, cetăţenii trebuie să fie foarte atenţi de unde achiziţionează o vacanţă”, a spus ministrul la la Digi24.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Turistul trebuie să se informeze foarte bine cât de serioasă este agentia de la care își cumpără vacanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI