Țuțuianu: Doresc tuturor elevilor mult succes şi un an nou şcolar cu cât mai multe realizări

Marius_Horia_Tutuianu6
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, a participat astăzi, 9 septembrie, la deschiderea anului şcolar 2019-2020.

Prima vizită a avut loc la unitatea de învăţământ din localitatea Poiana, unde a fost inaugurată noua grădiniţă cu program normal şi şcoala gimnazială, realizate cu finanţare integrală de la Consiliului Judeţean Constanţa. Tot astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a mai fost prezent şi în localităţile Năvodari, Cobadin, Peştera şi Saraiu.
“Prima zi de şcoală reprezintă pentru mine una dintre cele mai emoţionante zile. Şi asta datorită faptului că înainte de a fi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, sunt părinte. Ştiu că cei mici au în faţă un nou an şcolar în care trebuie să îşi însuşească noi cunoştinţe, dar fiecare etapă este o treaptă în drumul spre reuşită. Educația este foarte importantă în dezvoltarea și evoluția acestui județ și a României, iar investiţiile în învăţământ sunt vitale. Astfel, am inaugurat atât școala și grădinița cu program normal din satul Poiana, cât şi spaţiul extins al „Școlii Tătare” din localitatea Cobadin. Voi susţine în permanenţă investiţiile în interesul cetăţenilor judeţului nostru, indiferent de culoarea politică a administrației locale. Doresc tuturor elevilor, profesorilor cât și părinților mult succes şi un an nou şcolar cu cât mai multe realizări”, a declarat Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.Scoala_Tatara_din_CobadinDe asemenea, Consiliul Judeţean Constanţa, a finanţat integral extinderea şi dotarea „Şcolii Tătare”, din cadrul Liceului Cobadin, construcţie inaugurată tot astăzi. În comuna Saraiu, Marius Horia Ţuţuianu a participat la inaugurarea Sălii de Educaţie Fizică pentru copiii din localitate.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Țuțuianu: Doresc tuturor elevilor mult succes şi un an nou şcolar cu cât mai multe realizări”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI