Țuțuianu: Includerea rutei aeriene Constanța-Tallinn va creşte numărul de turişti pe litoral

Inaugurare ruta aeriana Tallinn Constanta1
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanța, Marius Horia Țuțuianu care a participat sâmbătă seara la inaugurarea rutei Tallinn – Constanța a precizat că includerea acestui zbor nou va creşte numărul de turişti pe litoral, și va putea oferi constănţenilor modalităţi de transport optim pentru mediul de afaceri.

Introducerea acestei curse este un semnal major atât din punct de vedere al importanţei judeţului Constanța cât şi din punct de vedere diplomatic între România şi Estonia. Consiliul Judeţean Constanța este un partener strategic orientat pe o dezvoltare pe termen lung.
Deschiderea rutei Constanța – Tallinn, cu compania aeriană estona Nordică, vine în sprijnul constănţenilor, oferindu-le posibilitatea de a avea acces direct către Europa. Sunt foarte sigur că includerea acestui zbor nou între Constanța şi Tallinn va creşte numărul de turişti pe litoral, va facilita dezvoltarea regiunii noastre şi totodată va putea oferi constănţenilor modalităţi de transport optim pentru mediul de afaceri. Sperăm că în viitor să putem opera curse de pe “Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu” spre cât mai multe oraşe europene”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Constanța, Marius Horia Tutuianu.
Zborurile pe ruta Tallinn – Constanța – Tallinn se vor desfăşura în perioada 16.06.2018 – 29.09.2018, la început cu o frecvenţă pe săptămână, sâmbătă şi începând cu 27.06.2018 cu 2 frecvente pe săptămână, în zilele de miercuri şi sâmbătă.
La Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanța a avut loc inaugurarea rutei Tallinn – Constanța, cursa operată de Nordică, compania aeriană naţională a Estoniei. La eveniment au participat premierul Viorica Dăncilă, omologul său eston Jüri Ratas, alături de Preşedintele Consiliului Judeţean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.Inaugurare ruta aeriana Tallinn Constanta2

Inaugurare ruta aeriana Tallinn Constanta

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Țuțuianu: Includerea rutei aeriene Constanța-Tallinn va creşte numărul de turişti pe litoral”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI