Țuțuianu: Inundațiile au făcut daune semnificative și consider că este normal să îi sprijinim pe cei afectați

Marius_Horia_Tutuianu_la_Sinoe2
Fenomenele meteo extreme care au lovit județul Constanța în ultimele 24 de ore au provocat pagube majore, în special în localitatea Sinoe.

Astăzi, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, în calitate de vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a convocat o întâlnire, la fața locului, cu subrefectul județului Ali Șenol, primarul și viceprimarul Comunei Mihai Viteazu, directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, Hristu Uzun și reprezentanți ai Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgenta „Dobrogea” și ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
Au fost evaluate pagubele, au fost stabilite prioritățile în ceea ce privește operațiunile de intervenție, precum și principalele măsuri privind siguranța celor afectați de inundații.
„Inundațiile au făcut daune semnificative și consider că este normal să îi sprijinim pe cei afectați. Sunt multe gospodării inundate, case afectate și foarte multe animale moarte. În primă fază am stabilit cu primarul Comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni și viceprimarul Hristache Ciamatu să facă o centralizare a pagubelor și vom căuta soluții pentru a fi alături de acești oameni. De assemnea, Consiliul Județean Constanța va interveni în zona prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri. Situația va fi monitorizată în permanență, astfel încât intervențiile să fie operative”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.
Localitatea Sinoe este situată în regiunea de nord a județului și a fost afectată masiv în urma fenomenelor meteo din ultimele ore, când județul nostru s-a aflat sub cod galben de ploi.

 

Marius_Horia_Tutuianu_la_Sinoe

Inundatii_la_Sinoe1

Inundatii_la_Sinoe

Inundatii_la_Sinoe2

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Țuțuianu: Inundațiile au făcut daune semnificative și consider că este normal să îi sprijinim pe cei afectați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI