Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Udrea: M-am întors în România. Am renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica

Elena_Udrea
Elena Udrea a confirmat faptul că s-a întors în România și că a renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Aceasta a precizat că a intrat în țară prin vama Giurgiu, luni, la ora 06.00.

Am renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiţei mele Eva şi, închiderea procedurii de extrădare.
Am ales să cer protecţie în Costa Rica în condiţiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluţia în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuţie, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranţă, însă ştiţi că am fost arestată când Eva avea 13 zile şi, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate.
Dar aşa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în ţara mea şi am aşteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea şi cei cu adevărat apropiaţi mie, alături de noi.
Referitor la procesele pe care încă le am în instanţă, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut şi în cazul meu. Am ales să postez acest mesaj din respect faţă de cei interesaţi şi faţă de presă care încearcă să afle adevărul despre prezenţa mea Acasă. Ştiu că o face din bună credinţă şi din dorinţa de a-şi informa corect publicul. Mulţumesc celor care îmi urează bun venit şi vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere! Doamne, ajută!
P.S. Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o variantă mai rapida decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul„, a fost mesajul transmis de Elena Udrea pe pagina ei de Facebook.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Udrea: M-am întors în România. Am renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI