Una dintre persoanele rănite în accidentul din Bulgaria este paralizată

raed-arafat
Una dintre persoanele rănite în accidentul care a avut loc duminică în Bulgaria a suferit leziuni la coloana vertebrală și este paralizată, a anunțat marți secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Printre pacienți avem persoane care sunt într-o stare foarte serioasă. Avem o persoană care, din câte am înțeles, are leziune de coloană și de măduvă, deci este paralizată„, a precizat Arafat, prezent la o conferință privind siguranța folosirii surselor de energie.
El a adăugat că persoana decedată în acest accident va fi încredințată familiei după încheierea formalităților și a prezentat condoleanțe rudelor.
În ce priveşte al doilea accident de autocar, care s-a produs luni, în Ungaria, Raed Arafat a spus că cele cinci victime internate în Spitalul din Szeged ar putea fi aduse în ţară în următoarele două sau trei zile.
Sunt cinci pacienţi internaţi acolo, se aşteaptă ca în următoarele două sau trei zile să fie externaţi. Dacă este nevoie de externare cu ambulanţa, noi avem un protocol cu colegii din Ungaria şi fie îi aduc la graniţă şi îi preluăm noi, fie, data fiind distanţa mică, poate mergem să-i luăm„, a mai spus secretarul de stat.
Arafat a adăugat că, după ce vor fi aduşi în România, este posibil ca unii dintre răniţi să fie internaţi, iar alţii să meargă acasă.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Una dintre persoanele rănite în accidentul din Bulgaria este paralizată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI