Uniforme obligatorii pentru angajatii ARBDD

Delta DunariiAngajaţii Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării vor avea în curând uniforme de serviciu, aceasta fiind obligatorie, potrivit unui proiect aflat în curs de aprobare la Ministerul Mediului.
Suma necesară va fi alocată, cel mai probabil, la rectificarea de bugetară din această lună – a declarat guvernatorul Rezervaţiei, Edward Bratfanof.
El a mai spus că, potrivit legii Rezervaţiei, toţi cei aproximativ 100 de angajaţi ai instituţiei sunt obligaţi să poarte uniformă.
Edward Bratfanof a mai precizat că hotărârea de Guvern de aplicare a legii Rezervaţiei prevede că suma aferentă unei uniforme este de maximum 800 de lei.
În ce priveşte echipamentul de protecţie al angajaţilor din teren, guvernatorul Bratfanof a menţionat că bugetul alocat este de până la 27.000 de lei, obiectele achiziţionate fiind destinate exclusiv celor 33 de inspectori ecologi din Delta Dunării.
Potrivit documentului, are dreptul la uniformă cu însemnele specifice, întregul personal al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, fiind interzisă purtarea uniformei în afara atribuţiilor de serviciu. Uniformele se vor acorda gratuit personalului, costul acestora fiind suportat de către Administraţia Rezervaţiei. Este interzisă modificarea uniformei cu însemnele specifice sau înlocuirea componentelor acestora cu alte articole de îmbrăcăminte care nu sunt cuprinse în prezentul regulament.
În cadrul ARBDD lucrează în acest moment 120 de angajaţi, iar personalul necesar estimat este de peste 300 de persoane.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Uniforme obligatorii pentru angajatii ARBDD”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI