Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Unitatea Speciala 72 Jandarmi Cernavodă au participat la ”Ziua națională a curățeniei 2018”

Unitatea Speciala 72 Jandarmi Cernavoda2
Sâmbătă 15 septembrie a.c., 46 de ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă, au participat în regim de voluntariat, la evenimentul ”Ziua națională a curățeniei 2018” în cadrul campaniei naționale Let’s Do It, România, un proiect de anvergură ce presupune curăţarea de deşeuri a arealelor naturale ale ţării.

Astfel, jandarmii au oferit sprijin pentru a igieniza o parte din zona limitrofă a Centralei Nucleare Cernavodă, adunând un număr de aproximativ 200 de saci de deșeuri.
Crezând în succesul ideii de voluntariat, prin participarea la această campanie, jandarmii doresc să-şi aducă contribuţia la conştientizarea cetăţenilor cu privire la importanţa conservării mediului, a civilizării semenilor, adoptarea unui comportament responsabil și informarea în ceea ce priveşte protecţia mediului.
Grupul de voluntari din cadrul jandarmilor care asigură paza centralei nucleare, au crezut că se poate şi transmit un mesaj clar: dacă e ceva care te deranjează, acţionează, fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în jur! Lucrurile pozitive sunt posibile şi aici, că şi jandarmii se pot uni pentru o cauză comună – curăţarea României de gunoaie.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Unitatea Speciala 72 Jandarmi Cernavodă au participat la ”Ziua națională a curățeniei 2018””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI