Unul din ucigașii lui Marian Cozma a fost eliberat în secret și a dat petrecere

Marian Cosma

Sztojka Ivan, unul dintre cei condamnaţi pentru uciderea handbalistului român Marian Cozma, a fost eliberat după doar cinci ani de închisoare
Sztojka Ivan, poreclit ”Păsărilă”, ar fi fost eliberat în 19 iulie, potrivit presei din Ungaria. Eliberarea s-a făcut cu patru ani mai devreme. Imediat după eliberare, el a petrecut. A dat o petrecere și și-a cumpărat o mașină de lux, imediat după eliberare, care, potrivit presei din Ungaria, s-ar fi făcut în secret.
Un martor citat de borsonline.hu i-a rugat pe jurnaliști să nu-i scrie numele, de teamă. El a spus că Sztojka Ivan a fost eliberat săptămâna trecută, dar totul a fost ținut secret. ”Imediat după eliberare, familia a dat petrecere. Şi-a luat şi un BMW nou. S-a dus la Budapesta, la Siófok, se simte bine” a spus martorul.
”Păsărilă” este cel care a declanșat scandalul cu Marian Cozma, dar nu și cel care i-a aplicat lovitura fatală. El a studiat în închisoare psihologia și a luat chiar și diplomă.
În octombrie 2012, Ivan a primit 13 ani de închisoare, ulterior, pedeapsa a fost redusă la 9. Prima instanță l-a condamnat la 20 de ani, în apel a primit opt ani și ulterior 13.
La auzul veştii că Sztojka Ivan a fost eliberat, Petre Cozma, tatăl lui Marian, a declarat: ”Mă simt rău. Am făcut încă un infarct, al patrulea. Duminică am fost de urgenţă la spital. Suferinţa e mare, nu e uşor să ştii că băiatul tău zace în mormânt. Nu doresc nimănui să fie în locul meu. Nu ştiu nimic, sunt surprins de ce aflu! L-au eliberat şi pe ăsta, iar fiul meu putrezeşte în mormânt. El cred că era, de fapt, cel care l-a omorât pe Marian. O să vorbesc cu avocatul meu să văd ce-i de făcut. Oricum am deschis proces şi la CEDO, merg până în pânzele albe cu ei”, a spus Cozma, pentru Libertatea.
În închisoare mai sunt Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo, care au primit câte 18 ani de detenţie.
Fostul handbalist Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercaţie cu o bandă de rromi. El a fost înjunghiat de trei ori în inimă după ce a fost atacat de un grup de aproximativ 30 de ţigani unguri. Românul, de 26 de ani, care juca handbal la Veszprem, campioana Ungariei, se afla într-o discotecă împreună cu câţiva coechipieri unde sărbătoreau după ce participaseră la botezul copilului lui Ivancsic, când, spune preşedintele clubului, prietena lui Cozma a fost atacată de 30 de ţigani.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Unul din ucigașii lui Marian Cozma a fost eliberat în secret și a dat petrecere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI