Vanzari de vacante in crestere cu 10% pe litoral si Delta Dunarii in ultimii 8 ani

Delta Dunarii
Finalul lunii mai a fost marcat de vizitele touroperatorilor pe litoralul românesc şi în Delta Dunării, alături de sute de agenţi de turism.

Agenţi de turism din toată ţara au fost prezenţi în ultimele zile ale lunii mai pe litoral şi în Delta Dunării, unde au evaluat serviciile puse la dispoziţie de către hotelieri, serviciile de cazare, masă şi agrement, de care, turiştii aşteptaţi vara aceasta, urmează să se bucure.
Din punct de vedere al creşterii calităţii serviciilor, staţiunea Venus ocupa un loc important anul acesta în topul preferinţelor turiştilor, datorită investiţiilor făcute în hotelurile de 4 şi 5 stele, astfel încât staţiunea Venus se poziţionează, pentru prima oară, pe locul II, înaintea staţiunii Eforie.
Staţiunea Mamaia, ca în fiecare an, este cea mai pregătită să primească turiştii, fiind staţiunea în care viteza modernizării este din ce în ce mai mare. Vorbim, astfel, despre calitatea serviciilor, pregătirea şi profesionalismul personalului şi despre un calendar de evenimente pregătit încă din luna februarie, care are deja bifate în sezonul estival 2016 evenimente culturale, sportive, festivaluri muzicale şi este deschis pentru propuneri care favorizează şi încurajează permanent promovarea staţiunii Mamaia, prin strategii bine puse la punct de către Asociaţia Litoral – Delta Dunării împreună cu agenţii economici din staţiune şi din Satul de Vacanţă.
“Sezonul acesta, în Mamaia, în fiecare săptămână este programat şi intens promovat un eveniment nou şi major. Va fi o bogăţie de evenimente muzicale, sportive, de modă, automobilism şi motociclism, demonstraţii aviatice şi culinar – gastronomice, toate menite să aducă mai multă culoare, spectacol şi bună dispoziţie pentru turişti, mai multă bucurie celor ce aleg să-şi petreacă vacanţa în Mamaia. Cât despre seria infotripurilor, acestea continua weekendul acesta, cu infotripul agenţiei Paradis Vacanţe de Vis”, declară Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.
Touroperatorii români confirmă că până la sfârşitul lunii mai au rezultate fără precedent în vânzări de vacanţe pe litoral şi în Delta Dunării, raportat la ultimii 8 ani, o creştere de aproape 10%.
“Organizarea de astfel de evenimente este cea mai frumoasă formă de a promova staţiunile de pe Litoral. Suntem la al 11-lea an consecutiv în astfel de călătorii de documentare. Lucrurile stau, de la an la an, din ce în mai bine. Anul acest avem plaje modernizate, frumoase şi spaţioase la Eforie Nord, Constantă şi nu numai. Investiţiile care se fac în modernizarea sau construirea de noi unităţi de cazare sunt un semn evident că industria turismului este una cu potenţial cert de creştere. Pe de altă parte, tot acest efort ţine pasul, de fapt, cu tendinţele înregistrate în obiceiurile de consum ale turistului care, în ultimul timp, pune din ce în ce mai mult accentul pe confort. De altfel, vânzările touroperatorilor pentru Litoral sunt în creştere anul acesta faţă de anul trecut cu procente seminificative”, a declarat Adrian Voican, Prim-Presedinte ANAT.
Noul sezon vine cu încă o veste bună, posibilitatea turiştilor de a ajunge pe litoral folosind curse aeriene interne, adică posibilitatea de a ajunge de la Timişoara, Cluj, Sibiu sau Iaşi, direct la Constantă, după doar două ore de călătorie.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vanzari de vacante in crestere cu 10% pe litoral si Delta Dunarii in ultimii 8 ani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI