Vanzari fara precedent pe litoralul romanesc

Statiunea Mamaia
Sezonul estival 2016 pe litoral va fi unul cu vânzări fără precedent, conform estimărilor touroperatorilor, printre personalităţile care şi-au anunţat prezenţa în Mamaia fiind marele maestru internaţional rus de şah, Anatoli Karpov, şi prinţul Albert de Monaco.

Datorită tensiunilor din vestul Europei şi din ţările din jur, românii se orientează spre destinaţiile naţionale, iar litoralul românesc se află în topul preferinţelor, ca fiind o destinaţie sigură, spun reprezentanţii Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.
Mamaia-Navădari şi Vama Veche sunt în topul vânzărilor pentru stațiunile de pe litoralul românesc şi se anunţă o vară foarte ocupată.
Plajele extinse din Mamaia şi Eforie Nord vor contribui şi ele la atragerea unui număr sporit de turişti în această vară. Pe Litoralul românesc se caută serviciile all inclusive şi se vând cel mai bine hotelurile şi locaţiile care oferă mai multe servicii şi la un nivel upgradat.
Corina MartinCeea ce se întâmplă în jurul nostru, în Europa în general, favorizează în acest moment vânzările pentru litoralul românesc. S-au vândut, până în acest moment, cu 50-60% mai multe vacanţe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Românii se reorientează deja spre destinaţii turistice româneşti şi, în plus, prin campania noastră de promovare, pe care o intensificăm acum, atragem în continuare şi cu atât mai mult interes clar de pe pieţe externe pentru care acum prezentăm interes, ca alternativă pentru alte destinaţii. O componentă esenţială a strategiei noastre o reprezintă EVENIMENTELE pe care le oferim în staţiuni, pentru turiştii care aleg aceste destinaţii. Va fi o nouă vară fierbinte, cu multe evenimente – muzicale, sportive, istorice, culturale şi pentru copii, pentru toate preferinţele şi categoriile de turişti. Se distinge Mamaia, prin campania sa Mamaia Style, cu multe competiţii europene şi mondiale, cu participarea unor nume celebre deja, cum ar fi Anatoli Karpov (la Campionatul European Feminin de Şah) sau Prinţul Albert de Monaco (la Campionatul Mondial de Bob pe rotile), cu festivaluri şi competitii gastronomice (promovăm peştele şi fructele de mare de Marea Neagră), cu evenimente muzicale, sportive, de teatru, dans, dar promovăm distracţia, tarifele competitive şi multe evenimente pe tot litoralul românesc, pentru această vară”, a declarat Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vanzari fara precedent pe litoralul romanesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI