Vanzarile de vacante pe litoralul romanesc mai mari cu 50% fata de anul trecut

Litoralul romanesc
Astăzi, Preşedintele ALDD, Corina Martin şi Preşedintele ANAT, Alin Burcea au susţinut o conferință de presă comună, în care au prezentat concluziile primei jumătăţi a sezonului estival şi au abordat teme generale actuale ale turismului românesc.

Corina Martin si Alin Burcea
După un sezon început intens, cu evenimente şi infotripuri organizate în parteneriat cu Asociaţia Litoral – Delta Dunării, din informaţiile transmise de către touroperatori, vânzările pe litoralul românesc prezintă o creştere de aproximativ 50% faţă de anul trecut, şi se estimează un bilanţ general total cu o creştere de cca 30% la finalul sezonului, faţă de ultimii 8 ani.
Corina MartinEste pentru prima oară în ultimii ani când în top 3 al cererilor şi preferinţelor de vacanţă pe litoral, o staţiune din sudul Litoralului urcă pe locul al doilea, după Mamaia, devansând Eforie. Vorbim despre Venus, ca urmare a investiţiilor şi dezvoltării pe segmentul hotelieri de 4 şi 5 stele şi pe All Inclusive. Per total, se vând cel mai bine hotelurile de 3 şi 4 stele, şi a scăzut cererea pe 2 stele. Extrem de important este faptul că aproape 40% din turişti şi-au rezervat vacanţa la mare încă din toamna-iarna trecută, când noi am dat startul programului “Înscrieri Timpurii”. Pe lângă evenimentele anunţate în Calendarul de Evenimente lansat în luna februarie de către Asociaţia Litoral – Delta Dunării, continuăm să anunţăm surprize şi premiere. De săptămâna viitoare, dăm startul unui Carnaval de poveste, ce se va derula în fiecare zi de joi în Mamaia şi Parcul de Distractii – Sat Vacanţă. În premieră, lansăm în acest Carnaval “Shake Down Mânia 2016 – demonstraţie şi invitaţie la test drive Freewheel (hoover boards), în parteneriat cu E-Boda şi Federaţia Romană de Automobilism Sportiv, un nou eveniment finanţat din bugetul taxei de promovare Mamaia – Sat Vacanţă, Continuăm în forţă cu marile evenimente ale verii, Mamaia Color Run, Gala Superkombat, Mamaia Strongman, Mamaia Music Awards şi Mamaia Music Week, Zilele Marinei, Festivalul Antic Tomis şi Paradă Antică Mamaia, Sunwaves Mamaia, Campionatul Mondial de Bob pe roţi şi o nouă surpriză – anunţăm o etapă de Campionat Naţional de Drift, pe care o aducem la Constantă şi Mamia, împreună cu Federaţia Romană de Automobilism Sportiv (FRAS)”, a declarat în conferința de presă, preşedintele Aociației Litoral – Delta Dunări, Corina Martin.

Alin BurceaNe mândrim cu un litoral foarte frumos şi care se dezvoltă într-un mod constant, ne poziţionăm foarte bine la capitolul vânzări, iar sudul litoralului observăm că vine cu paşi repezi din urmă. Nu poate tot litoralul să fie la fel, cunoaştem deja ca sudul, în momentul de faţă, se adresează familiilor, Eforie este recunoscută pentru tratamentele balneare iar Mamaia, atât pentru familii, relaxare, dar în mod cert este în topul preferinţelor iubitorilor de distracţie şi entertainment, datorită taxei de promovare administrată de către Asociaţia Litoral – Delta Dunării sub conducerea ANAT. Ne-ar fi de folos o implicare reală a Ministerului Turismului în sensul de a învesti ceva mai mulţi bani pentru promovarea litoralului românesc, astfel încât, atunci când vorbim de turism străin, să nu discutăm doar despre charter-ul cu israelieni” a declarat preşedintele ANAT, Alin Burcea.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vanzarile de vacante pe litoralul romanesc mai mari cu 50% fata de anul trecut”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI