Vaya Con Dios, în concert la Sala Palatului, pe 5 octombrie

Vaya Con Dios va concerta la Bucuresti
Vaya Con Dios va concerta la Bucuresti
Vaya Con Dios va concerta la Bucuresti

Vaya Con Dios, în concert la Sala Palatului, pe 5 octombrie

Vaya Con Dios revine la București, în „Farewell Tour”, pe 5 octombrie, la Sala Palatului, informează un comunicat al organizatorilor, Events, transmis Agerpres.
La începutul anului 2013, Vaya Con Dios îşi anunţa retragerea din muzică printr-un turneu internaţional, „Farewell Tour“.
Inițial planificat să dureze un an, „Farewell Tour” s-a prelungit, la cererea fanilor din întreaga lume, mai ales în țările latine, unde Vaya con Dios are parte de unele dintre cele mai primitoare și entuziaste reacții ale publicului din întreaga lume. Astfel că belgienii au hotărât să mai adauge încă o dată România în calendarul lor din 2014. La decizia lor a contribuit mult și reacția românilor, spun organizatorii.
„Am primit nenumărate mesaje de la fani cu întrebarea dacă n-am putea să îi mai aducem măcar o dată aici. Am profitat de prelungirea turneului de adio, așa că, pe 5 octombrie, la Sala Palatului, va fi ‘Farewell Song’ ,Vaya Con Dios!” spune Sorina Burlacu, director general Events.
Site-ul oficial vayacondios.info anunță că turneul mondial se va încheia în octombrie, în Belgia. Ultimele două concerte din cariera Vaya Con Dios vor avea loc pe 24 octombrie, la Antwerp și pe 25 octombrie, la Bruxelles. În total, trupa Vaya Con Dios a înregistrat până acum vânzări ce depășesc 7 milioane de albume și 3 milioane de single-uri.
Pe 5 octombrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19,00 iar spectacolul va începe la ora 20,00. Biletele intră în vânzare începând de miercuri și sunt disponibile la prețurile de 135, 170, 230, 300 și 400 de lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă. Tichetele pot fi cumpărate online pe eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Strada Polonă nr. 15.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vaya Con Dios, în concert la Sala Palatului, pe 5 octombrie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI