Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vesti bune pentru bautorii de bere: Consumul de bere protejeaza inima si nu ingrasa!

Consum de bere

Dacă îți place berea, dar în același timp îți dorești să te menții în formă, ar trebui să citești următoarele rânduri. Există multe mituri referitoare la această băutură, care au circulat de-a lungul timpului și i-au făcut pe oameni să o evite. Totuși, «British Beer Alliance» a realizat mai multe cercetări și a demontat supozițiile vehiculate.
Contrar a ceea ce credeam până acum, berea nu are un număr mare de calorii. De fapt, este una din băuturile alcoolice cu valoare energetică redusă. Un pahar de bere de aproximativ 250 mililitri are 91 de calorii, în timp ce un pahar de vin de 175 ml are 141.
În ceea ce privește conținutul de zahăr, un pahar de bere conține 2,5 grame. Într-un Frappuccino, de exemplu, se găsesc 35 de grame de glucide. Evident, berea nu conține grăsimi de niciun tip. Atunci când servim o ciocolată caldă „ne bucurăm”, la pachet, de 13,5 grame de grăsimi nesănătoase.
Potrivit abc.es, mulți experți sunt de părere că berea, consumată în cantități moderate, este foarte sănătoasă. „Toți știm cât de sănătos este vinul roșu și de aceea, multor persoane li se pare amuzant să audă că berea este compatibilă cu un stil de viață sănătos. De fapt, această băutură diminuează riscul de a dezvolta anumite boli cardiovasculare.”
„Iar burta de bere este tot un mit”, mai adaugă nutriționiștii care au realizat cercetarea.

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vesti bune pentru bautorii de bere: Consumul de bere protejeaza inima si nu ingrasa!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI