Victima a traficului de carne vie: „Am fost violata de 43.200 de ori”

Karla Jacinto

Karla Jacinto, o tânără de 23 de ani victimă a traficanţilor de carne vie care operează în Mexic şi Statele Unite, dar care în prezent este avocat ce luptă împotriva traficului de fiinţe umane, şi-a spus povestea într-un material realizat de CNN.
Până la 30 de barbati pe zi, şapte zile pe săptămână, timp de patru ani, înseamnă 43.200 de violuri, a mărturisit Karla pentru CNN.
Karla Jacinto vrea să îşi amintească calvarul prin care a trecut şi vrea ca povestea ei tragică să fie cunoscută pentru ca alte fete să nu mai cadă în aceeaşi capcană. De altfel, tânăra s-a întâlnit cu Papa Francisc, la Vatican, şi a ţinut un discurs în Congresul SUA.
Proveneam dintr-o familie destrămată. La vârsta de 5 ani am fost abuzată sexual de o rudă„, a povestit Karla Jacinto, explicând de ce era o victimă facilă pentru traficanţi la 12 ani, atunci când a crezut că un individ cu 10 ani mai mare ca ea i-ar putea vrea binele.
Totul a început într-o zi când îşi aştepta nişte prieteni la gura unei staţii de metrou din Mexico City. Atunci ea a primit de la un băieţel o cutie de bomboane de ciocolată, ca dar din partea unui bărbat mai în vârstă. Cinci minute mai târziu bărbatul s-a prezentat, i-a spus că este dealer de maşini second-hand şi, după ce au intrat în vorbă, i-a mărturisit că şi el fusese abuzat în copilărie. Curând s-au împrietenit şi au făcut schimb de numere de telefon.
O săptămână mai târziu el i-a cerut să meargă împreună într-o excursie şi a reuşit să o impresioneze cu maşina roşie rapidă pe care o conducea. Nu a durat mult până să reuşească să o convingă să plece cu el, mai ales că mama tinerei a refuzat să îi deschidă uşa când s-a întors târziu.
A doua zi am plecat cu el. Am trăit trei luni în care m-a tratat foarte bine. Spunea că mă iubeşte, mi-a cumpărat haine, mi-a dat atenţie. Pantofi, flori, bomboane de ciocolată, totul a fost frumos„, îşi aminteşte Karla.
Ea a precizat totuşi că în această perioadă au existat semne de îngrijorare care i-au dat de gândit, dar nu le-a dat atenţie până când realitatea crudă nu a lovit-o. Cel pe care ea credea că îl iubeşte era proxenet. Acesta a fost începutul a patru ani infernali.
Prima dată a fost forţată să se prostitueze în Guadalajara, unul dintre cele mai mari oraşe din Mexic. A fost trimisă apoi la bordeluri, moteluri de pe marginea drumului, pe străzi cunoscute pentru prostituţie şi chiar în locuinţe. Nu a avut vacanţă sau zile libere, iar după primele zile a fost forţată să primească cel puţin 30 de clienţi pe zi, şapte zile pe săptămână. Era bătură cu lanţul, scuipată, arsă cu fierul şi abuzată verbal.
Femeia a precizat că, de multe ori, poliţiştii sunt mână în mână cu traficanţii. Ea a relatat că a trăit o mare dezamăgire când la un raid, pe când era forţată să se prostitueze într-un hotel, poliţiştii care le-au ridicat pe fete, în loc să le salveze, le-au violat, deşi acestea au spus că sunt minore. Atunci, Karla avea 13 ani.
La 15 ani, a născut o fetiţă. În lumea sa, o sarcină era motiv de groază, nu de bucurie. Proxenetul ei o ameninţa că dacă nu face ce i se cere, îi va face rău fiicei sale sau chiar o va ucide. De altfel, Karla Jacinto povesteşte că, imediat după ce a născut, bebeluşul i-a fost luat şi nu l-a mai văzut timp de un an.
A fost salvată, ea şi copilul, în 2008, în timpul unei operaţiuni de combatere a traficului de persoane care a avut loc în Mexico City. Avea 16 ani, era încă minoră, dar coşmarul prin care a trecut a marcat-o pe viaţă.
Traficul de carne vie a devenit atât de profitabil încât nu cunoaşte limite şi uneşte oraşe din Mexic cu altele precum Atlanta sau New York.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Victima a traficului de carne vie: „Am fost violata de 43.200 de ori””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI