VIDEO: Un militar cu „inima neînfricată” a revenit în Afganistan

Caporalul Toma Ionel2
Caporalul Toma Ionel, militarul rănit în incidentul din 15 septembrie 2017 în teatrul de operații Afganistan, a revenit pentru o săptămână printre colegii săi în Baza Aeriană Kandahar.

Pe perioada vizitei sale în Afganistan, caporalul Toma Ionel s-a întâlnit cu camarazii săi, cu comandantul Combined Task Force Devil Strike Carpathians’ Eagles, locotenent-colonel Joseph Geary, și cu personalul spitalului Roll 3 din Baza Aeriană Kandahar.

Caporalul Toma Ionel1În semn de recunoștință și apreciere a profesionalismului și spiritului de sacrificiu dovedite în executarea unei misiuni în teatrul de operații Afganistan, în timpul căreia a fost rănit, președintele Klaus Iohannis a conferit caporalului Ionel Toma, medalia Națională „Serviciul Credincios„ clasa a-llla cu însemn de război pentru militari.

În data de 15 septembrie 2017, trei militari din Batalionul 280 Infanterie Protecția Forței din Focșani au fost răniți în timpul unei misiuni în zona de responsabilitate. Caporalul Mădălin Stoica a decedat, iar caporalul Ionel Toma și caporalul Ionel Buzea au fost răniți. Militarii se aflau într-un convoi de patru autovehicule MRAP, când un autovehicul capcană a intrat în blindatul lor.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “VIDEO: Un militar cu „inima neînfricată” a revenit în Afganistan”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI