VIDEO: Polițistul local din Cobadin, Laurențiu Grosu, mort de beat, pe străzile din Constanța

Politist_mort_de_beat

Un polițist local, din Cobadin, a fost surprins de trecători, aflat într-o stare avansată de ebrietate, joi, 19 septembrie, pe străzile din Constanța.
În cursul zilei de ieri, un angajat al Poliției Locale a fost filmat de mai multe persoane în zona Gării din Constanța. Bărbatul era foarte beat. Bărbatul purta uniforma Poliției Locale, care este identică pentru toți polițiștii locali angajați ai primăriilor din întreaga țară, prin hotărâre de guvern.
Unele persoane susțin că polițistul local se pregătea să plece spre casă, spre localitatea Cobadin, pe când altele au precizat că bărbatul chiar ar fi făcut uz de uniforma pe care o purta, încercând să aplice amenzi în municipiu, chiar dacă nu este raza lui de competență și se mai afla și sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost identificat ca fiind Laurențiu Grosu, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Băneasa.
Primarul Cocoș Cornel a declarat pentru Ordinea.ro că este într-adevăr vorba despre polițistul local Laurențiu Grosu. „Băiatul e de la Poliția locală Cobadin și era liber când a fost filmat. Nu era în tură. Necazul lui e că era îmbrăcat în ținuta de polițist. Faptul că era liber era treaba lui, putea să facă ce vrea el. Dar de ce era în ținută? O să îl băgăm în Comisia de disciplină. A venit de la Băneasa la noi de vreo 3 luni, prin transfer. Nu a avut nimic până acum, era un băiat liniștit. Poate prea liniștit pentru un polițist care trebuie să ia măsuri. Nu cred că se va decide să fie dat afară. Eu aș vrea să îl dau afară pentru că e prea blând. Dar să vedem ce spune legea”, a precizat primarul Cocoș.

Agent al politiei locale din Cobadin in Constanta, beat mort in uniforma. Sper ca, conducerea acestui serviciu local sa se sesize…Acest agent da amenzi in Constanta si bea bere pe strada

Gepostet von Lazar Iordache am Donnerstag, 19. September 2019

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “VIDEO: Polițistul local din Cobadin, Laurențiu Grosu, mort de beat, pe străzile din Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI