Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Videochatul, un mod de viață

Videochatul un mod de viata
Pare imposibil să îți dorești o carieră în aviație când ție îți este rău de înălțime. La fel de greu este de crezut că te potrivești într-un cadru de activitate medicală, când ai fobie de sânge și răni. Așadar nu poți spune că ai face sau nu videochat dacă nu ești genul empatic, dezinvolt, o femeie cu încredere de sine și mai ales cu mult curaj.

Fiecare persoană în parte se mulează perfect într-un domeniu anume. Pentru că dispune de calități ce favorizează, pentru că fiecare în parte are o altfel de personalitate și desigur alte alegeri făcute. Pentru cele care pun ambiția mai presus de orice și își doresc o cale de succes oarecum asigurat, chiar dacă sunt începătoare în câmpul muncii, videochat-ul este o alegere, un loc de muncă și chiar mai mult. Este un mod de viață.
Alegerea unui studio întregește tabloul
Desigur că lumea videochat-ului este prosperă și atrăgătoare. Însă de aceste beneficii au parte doar cele care își aleg cu atenție studioul cu care urmează să colaboreze. Aici se fac cele mai mari diferențe, de aici pornește magia. Pentru că în timp s-au creat standarde și unele studiouri au devenit de clasa premium, de lux, au prestigiu și oferă condiții de calitate, există diferențe între studiourile de duzină și cele superioare.
Luxury Studio spre exemplu, celebru studio de profil pe piața bucureșteană, ne demonstrează ce înseamnă standardele pe această nișă. Nu numai locația în sine trebuie să fie primitoare, cu dotări de confort și de lux. Este vorba de mai mult de atât.
Pentru ei, ca angajatori, nu contează numai câștigul, ci și progresul; nu contează doar sumele mari ce le pot oferi drept încasări și bonusuri, ci continuitatea din asta. Așadar aspiră mereu la mai mult, formează echipe de fete ce devin unite și prin mijloace diverse investesc toate resursele în asta. Ba chiar dispun de traineri de renume internațional, oferă fetelor șansa de dezvoltare financiară, profesională și personală de asemenea.
Nici nu cer experiență, ci doar prezență de spirit, nu cer cunoștințe avansate de limba străină, însă disponibilitate pentru a învăța pas cu pas tot ce este necesar în domeniu.
Așadar, aceste exemple demonstrează rând pe rând că atractivitatea față de acest tip de job cunoaște o completare perfectă când vine vorba de studioul cu care se colaborează. Pe cât sunt de variate condițiile de muncă, pe atât de multe șanse sunt ca fetele să aprecieze eforturile complexe. Ba mai mult, acestea ajung să fie nu angajate ci modele, și împreună cu fetele din echipa sunt o familie, o mică comunitate a femeilor puternice, unite de scopul comun: să câștige mult, mai bine, să aibă un trai așa cum nu mai visau să aibă.
Videochatul un mod de viata1Câștigurile fabuloase
Desigur că totul se învârte în jurul banilor. Sumele mari și beneficiile ce se promit încă de la angajare sunt poate elementele cheie ce le convinge pe fete să aleagă un astfel de job. Banii curg minut după minut în timp ce conversațiile spumoase și confidențele se multiplică.
Dacă ne raportăm din nou la studioul mai sus amintit, descoperim că sumele variază, deci șanse de mai mult există. În medie, se poate câștiga între 2500 și 1000 de euro, per lună. Desigur că o mare influență o are modelul în sine, implicarea acesteia.
Practic, fetelor li se oferă libertatea de a selecta site-urile pe care să activeze, câtă limită să își impună în confesiunile făcute, cât de departe să meargă cu exploatarea intimității. Pe măsura acestora vine și răsplata.
Desigur că la aceste sume se adaugă și bonusuri. Spre exemplu, recomandarea studio-ului către o altă posibilă candidată ce ajunge ulterior parte din echipă aduce un bonus generos. Și acesta este doar un exemplu singular la acest capitol.
Așa cum pentru unii ziua de muncă înseamnă un program cu rutină, pentru alții expunere la frig, muncă de teren și așa mai departe, pentru unele fete locul de muncă este de fapt un mod de viață. Cu pasiune, cu atuurile feminine la înaintare, mizând pe farmecul personal, acestea reușesc să spargă tiparele, să fie cazuri unice ale unor începătoare care ajung să câștige atât de mult, încât stârnesc invidie. Sunt cele pentru care nuditatea nu mai este un tabu, ci parte din natural, din viața fiecăruia. Sunt modele de videochat și se mândresc cu asta.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “Videochatul, un mod de viață”

  1. Gloria spune:

    Videochatut este, intr-adevar, un mod de viata si as accentua faptul ca este un mod de viata pozitiv si extrem de frumos. Am inceput cariera de model la 20 de ani, pe cand eram si la facultate, viata ca model m-a invatat sa comunic, sa socializez si sa stiu sa ma comport cu diferite tipologii de oameni. Totodata, am realizat cat de neinsemnati sunt unii oameni si cum nu trebuie sa ma las afectata de pareri diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI