Viorica Dăncilă se declară jignită de ieşirile publice ale preşedintelui Iohannis

Premierul_Dancila
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că au „uimit-o” declaraţiile şefului statului, catalogând afirmaţia „femeia aceasta sau nu cunoaşte funcţionarea statului” drept un „atac”.

„Aceste lucruri nu fac decât să adâncească groapa, să adâncească falia dintre instituţia prezidenţială şi primul ministru şi cred că este ceea ce ne trebuie cel mai puţin în această perioadă. M-a uimit foarte mult și cred că acest lucru nu trebuie să se mai întâmple. Pornind de la aceste nominalizări, a venit cu acele acuzaţii şi jigniri care nu trebuie făcute de nimeni. Nu numai împotriva unei femei premier, ci a oricărei femei. Această atitudine nu trebuie să o aibă preşedintele. Aceste lucruri nu fac decât să adâncească falia dintre preşedinte şi premier şi e ceea ce ne trebuie cel mai puţin în perioada când miniştrii au început să preia conducerea Consiliul UE”, a declarat Viorica Dăncilă.
Întrebată de reproşul preşedintelui Klaus Iohannis că nu l-a consultat, Viorica Dăncilă a spus că timpul este unul scurt până la preluarea preşedinţiei Consiliului UE.
Întrebată care declaraţii i s-au părut jignitoare, premierul a spus: „Când spui că <<femeia aceasta>> sau nu <<cunoaşte funcţionarea statului>> nu pot să îţi facă cinste. Nu aş folosi aceste atacuri la oricine aş face referire. Nu el trebuie să facă o evaluare a premierului sau miniştrilor”.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Viorica Dăncilă se declară jignită de ieşirile publice ale preşedintelui Iohannis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI