Vizita în România a secretarului de stat francez pentru afaceri europene, Harlem Désir

MAE

Harlem Désir, secretar de stat pentru afaceri europene în cadrul Ministerului francez al Afacerilor Externe și Dezvoltării Internaționale, va efectua o vizită în România, în perioada 1 – 2 septembrie 2014, la invitaţia părţii române. Vizita la București are loc după participarea secretarului de stat francez Harlem Désir alături de Titus Corlățean, ministrul afacerilor externe, la reuniunea Grupului pentru Acţiunea Europeană a Republicii Moldova, desfăşurată la Chișinău, în data de 1 septembrie 2014.
La București, secretarul de stat francez pentru afaceri europene Harlem Désir va fi primit de şeful diplomaţiei române, Titus Corlățean, şi va purta convorbiri cu omologul său, George Ciamba, secretar de stat, şeful Departamentului pentru afaceri europene în Ministerul Afacerilor Externe.
De asemenea, oficialul francez va participa la deschiderea anului școlar la Liceul Francez „Anna de Noailles” din București. Totodată, secretarul de stat Harlem Désir va vizita Centrul integrat de tehnologii fotonice avansate cu laser (CETAL) de la Măgurele şi sediul proiectului Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP). În încheierea vizitei sale, Harlem Désir se va întâlni cu reprezentanții comunității franceze și ai principalelor firme franceze din România.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vizita în România a secretarului de stat francez pentru afaceri europene, Harlem Désir”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI