Vizita istorică a Papei Francisc în România s-a încheiat

Papa_Francisc_a_parasit_Romania
Vizita de stat, pastorală şi ecumenică de trei zile a Papei Francisc în România s-a încheiat duminică după-amiază, la Sibiu, de unde Suveranul Pontif a plecat spre Vatican cu o aeronavă TAROM.

Peste 2.000 de oameni, alături de Klaus Iohannis și prima doamnă l-au așteptat pe Papa Francisc la Aeroportul din Sibiu. Pelerinii s-au ascuns de ploaie sub corturile amplasate de autorități. Unii dintre credincioși au venit de la zeci de kilometri distanță ca să îl vadă pe Suveranul Pontif.Suveranul_Pontif_a_parasit_RomaniaPapa Francisc a discutat cu președintele Klaus Iohannis, înainte de plecare. La plecare, Suveranul Pontif a binecuvântat mai mulţi copii prezenţi la aeroport, primind flori de la oameni şi fotografiindu-se cu aceştia. La un moment dat, Sanctitatea Sa a ridicat şi o fetiţă în braţe. Sanctitatea Sa a fost aplaudată de oameni.
Președintele Klaus Iohannis și prima doamnă au mai rămas puțin cu pelerinii prezenți la aeroport și au făcut baie de mulțime.
Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019” a anunţat că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, traseul de deplasare al Sanctităţii Sale spre aeroportul din Sibiu s-a modificat, fiind ales planul de rezervă, pe cale rutieră. Schimbarea planului prin care s-a ales calea terestră, şi nu elicopterul, nu va afecta programul anunţat iniţial.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vizita istorică a Papei Francisc în România s-a încheiat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI