Vreme de primavara la malul marii. Constantenii s-au bucurat de briza marii de Ziua Indragostitilor.

Plimbare de Ziua Indragostitilor02

Constănțenii au ieșit la plimbare pe malul marii pe faleza Cazinoului din oraș sau în stațiunea Mamaia.
Turişti, localnici, tineri, bătrâni, copii au ieşit la plimbare, bucurându-se de briza mării. 20 grade au arătat termometrele la malul marii de Ziua Îndrăgostiților.

Plimbare de Ziua Indragostitilor01

Sute de persoane au decis să profite de faptul că mercurul a urcat în termometre și cu un soare așa cald și strălucitor pe cer și o vreme atât de frumoasă – oamenii n-au rezistat să mai stea închiși în case și au ieșit să ia o gură de aer proaspăt și sărat, au admirat marea și au făcut fotografii.

Plimbare de Ziua Indragostitilor12
Portul turistic Tomis din Constanta a fost intesat de vizitatori. Fie că au ales să se plimbe pe faleza cazinoului sau pe plajă, oamenii n-au simțit deloc că este iarnă. Terasele din portul Tomis și centrul vechi al Constantei au fost pline ca într-o zi de primăvară. Mesele de afară au fost cele mai cautate și ocupate primele.
Tineretul își face seifuri care ajung imediat pe Facebook. Îndrăgostiții au ales plimbarea în largul mării cu velierul, alții își fac portret, pictate în 5 minute de un artist plastic care de peste 20 de ani este nelipsit de la Cazino.

Plimbare de Ziua Indragostitilor03
Și, parcă interpretat dinadins pentru a întregi peisajul de pe faleză, cântecul unei viori i-a încântat pe trecători. Și desigur că peisajul nu ar fi complet fără…pescăruși. Aceștia au atras privirile tuturor celor care se plimbau în acea zonă, iar unii chiar le-au oferit de mâncare, spre bucuria trecătorilor care doreau să-i pozeze mai îndeaproape.

Plimbare de Ziua Indragostitilor14
Vremea ține cu noi și în continuare. Meteorologii au anunțat că în zilele următoare va fi chiar și mai cald! Mâine, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. În regiunile vestice şi nord-vestice, cerul va avea înnorări şi va ploua temporar, mai ales în cursul zilei. Pe crestele montane înalte, trecător, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în Câmpia de Vest şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni şi 20 de grade în sudul extrem al ţării, iar cele minime se vor încadra, în general, între 4 şi 12 grade. În zonele joase de relief, dimineaţa, dar mai ales noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Foto: Lăcrămioara Gîrtone

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Vreme de primavara la malul marii. Constantenii s-au bucurat de briza marii de Ziua Indragostitilor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI