Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Week-end plin de distractie si evenimente pe litoral si in Delta Dunarii

Aqua magic
Mamaia, Satul de Vacanţă şi Delta Dunării sunt pregătite să întâmpine turiştii, weekendul acesta, cu un program complex de evenimente şi petreceri, parade, concerte, raliuri.

Asociaţia Litoral – Delta Dunării se implică din nou financiar în organizarea celei mai consacrate parade moto de pe litoralul românesc – Seawolves Bike Fest, eveniment aflat la a 9-a ediție și preluat oficial în Calendarul Mamaia Style. Festivalul este cofinanţat din bugetul taxei de promovare aplicată agenţilor economici şi hotelieri din staţiunea Mamaia şi Satul de Vacanţă, conform strategiei de dezvoltare şi promovare staţiunea Mamaia şi Satul de Vacanţă.
Ediţia de anul acesta se va desfăşura în perioada 10-12 iunie, în aceeaşi locaţie ca şi anul trecut, Camping S, din Mamaia Nord, situat pe bulevardul Mamaia Nord.
Asociaţia Litoral Delta – Dunării invita, pe această cale, turiştii şi constănţenii să ia parte la Parada Seawolves Mamaia Style, care va străbate întreaga stațiune și va face și turul Constantei.
Şi anul acesta, scena festivalului va găzdui trupe rock, noi sau consacrate, seri de cover-uri şi rock autohton.
Păstrăm linia evenimentului ca şi organizare. Festivalul se desfăşoară, că în fiecare an pe durata a două zile, cu trupe mici sau consacrate, invitații speciali şi fruntași find trupa Zdob şi Zdub, avem tradiţională paradă în Mamaia și Constanța, concursuri interactive, unde bikerii participanţi vor fi premiaţi de către sponsorii festivalului. Ne așteptăm la o participare record anul acesta. Ca și noutate avem anunţaţi motociclişti din Serbia, Republica Moldova şi Turcia. Mulțumim pentru sprijin Asociației Litoral – Delta Dunării, pentru promovare și sponsorizare, considerăm că împreună cu aceasta, putem ridica festivalul în fiecare an ca și importantă. Dorim să facem acest lucru cu pași mici, siguri și organizați”, declară Florin Stoian, Purtător de Cuvânt Seawolves MC România.
Vezi link eveniment şi întreg programul: https://www.facebook.com/events/1744367222513053/

Blaxy
Litoralul românesc se mândreşte cu o noutate în ceea ce priveşte pachetele şi serviciile hoteliere la Blaxy Premium Resort & Hotel din staţiunea 23 August – Olimp, care pentru weekendul acesta, a pregătit, în premieră, pachete de weekend pentru un concert ce va fi oferit de trupă VUNK, între 10-12 iunie. Turiştii şi constănţenii se pot bucura de 3 zile de weekend, cazare 2 nopţi în cameră dublă, mese incluse, acces la concert Vunk şi un foc de tabără la finalul sejurului, sau pur şi simplu de cină bufet și concert.

Delta rally
Ne îndreptăm atenţia către Delta Dunării, care apasă pedala de acceleraţie în Raliul Deltei, Danube Delta Rally, Campionatul Naţional de Raliuri DUNLOP, Campionatul Naţional de Rally 2, FIA European Rally Trophy, care începe chiar de astăzi, până pe 11 iunie.

Sat vacantaNe întoarcem în Mamaia, staţiunea distracţiei infinite, unde cluburile, hotelierii şi agenţii economici sunt pregătiţi să întâmpine valul de turişti de weekendul acesta cu petreceri tematice pe piscina sau pe plajă, invitaţi speciali internaţionali şi concerte ale artiştilor consacraţi de la noi.
Putem spune că de weekendul acesta turiştilor și constănţenilor le sunt deschise toate ușile distracției și ale evenimentelor îndrăgite pentru care mulţi dintre ei se întorc în fiecare vară, dar şi noi curioşi la urechile cărora a ajuns informaţia că Mamaia și Satul de Vacanţă se dezvoltă de la an la an și oferă servicii impecabile. Urmează un weekend încărcat pentru litoralul românesc şi Delta Dunării, avem petreceri şi concerte în cluburi, atât în nordul stațiunii, cât şi în sud şi în Satul de Vacanţă. Urmează să ne bucurăm, cu mic, cu mare, de redeschiderea parcului acvatic Aqua Magic, care oferă accesul gratuit weekendul acesta, avem plimbări cu telegondola pentru o priveliște impresionantă deasupra staţiunii Mamaia. Show-ul weekendului va fi, în schimb, sâmbătă, 11 iunie, odată cu parada moto Seawolves, care va face, că în fiecare an, turul stațiunii Mamaia și Constanța, reușind să atragă turişti și iubitori de senzaţii tari și muzică de calitate”, declară Oana Vorniciuc, Purtător de Cuvânt al Staţiunii Mamaia şi Satul de Vacanţă.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Week-end plin de distractie si evenimente pe litoral si in Delta Dunarii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI