Zeci de copii si femei, salvate din apele Marii Mediterane de politistii de frontiera

Imigranti salvati1

Politistii de frontiera de pe nava MAI 1104 a Garzii de Coasta, aflati in Grecia, in cadrul Operatiunii Maritime Comune „Poseidon Rapid Intervention”, coordonata de Agentia FRONTEX, au desfasurat cu succes doua operatiuni de salvare a 81 de migranti care se aflau in pericol de inec in apele internationale ale Marii Mediterane.

Imigranti salvati
In data de 16 aprilie 2016, nava MAI 1104, aflata in misiune de supraveghere a frontierelor externe ale Uniunii Europene, in cadrul Operatiunii Maritime Comune „Poseidon Rapid Intervention”, coordonata de Agentia FRONTEX a primit o solicitare din partea LCC (Centrul Local de Coordonare) Chios pentru salvarea mai multor migranti care se aflau in pericol de inec in apele internationale ale Marii Mediterane.
Politistii de frontiera romani au declansat misiunea de salvare pe mare, deplasandu-se la locul indicat, unde au identificat initial o ambarcatiune gonflabila pe care se aflau 29 de persoane. Dupa aproximativ 3 ore, politistii de frontiera romani au identificat o a doua ambarcatiune gonflabila, pe care se aflau mai multe persoane (copii, femei si barbati).

Imigranti salvati2
In urma evaluarii situatiei de la fata locului (riscul de a se scufunda), politistii de frontiera romani au transbordat la bordul navei Garzii de Coasta toate cele 81 de persoane (30 copii, 22 femei si 29 barbati). Au fost efectuate procedurile specifice in astfel de cazuri la bordul navei, ocazie cu care politistii de frontiera le-au oferit migrantilor asistenta, primul ajutor si hrana.
Persoanele in cauza au fost transportate in portul din Chios si predate autoritatilor grecesti, pentru efectuarea procedurilor specifice.
La finalizarea actiunii, nava MAI 1104 si-a reluat misiunea in cadrul operatiunii Frontex.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Zeci de copii si femei, salvate din apele Marii Mediterane de politistii de frontiera”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI