Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ziua femeii sarbatorită la Aristrocratos Mamaia

Afis 8 martie
Doamnele şi domnişoarele sunt invitate la cea mai exclusivistă petrecere organizată în Constanța cu ocazia zilei de 8 martie.

Evenimentul organizat în cea mai modernă locaţie pe care Constanța o are şi anume Restaurant Aristrocratos (Zona Perlă), cu un meniu ales special care respectă şi cele mai fine gusturi feminine şi Free Bar.
În cadrul evenimentului se va organiza o tombolă pentru toate doamnele, cu premii de la Avon, Vera Style şi Athletix Center by XBody. Cabina foto de la Funny Photobooth prezentă şi ea în seara evenimentului.
Atmosfera va fi întreţinută de formaţia Allegro Bând, iar printre momentele artistice se număra trupa de Streeaptise Masculin cu Mystique Boys. Meniul costă 150 de lei. De menţionat că Restaurant Aristrocratos este singurul local din oraş care va beneficia de două show-uri masculine. Detalii şi rezervări se pot obţine la 0722.165.275.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ziua femeii sarbatorită la Aristrocratos Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI