Zona peninsulară a fost transformată astăzi în platou de filmare pentru serialul „Impulse”

Actori de la Hollywood au transformat astăzi zona peninsulară a Constanței în platou de filmare pentru serialul „Impulse”, o dramă science fiction care rulează deja pe marile ecrane din toată lumea.

Scenele filmate astăzi, pe strada Arhiepiscopiei, sunt parte dintr-un episod al serialului în care apar actori români și americani. Acțiunea este plasata undeva în anul 1989 iar personajul principal, care a trecut prin situații tensionate, descoperă că are puteri speciale și se teleportează în diverse locuri din lume. Serialul se filmează în mai multe locuri de pe glob, iar Constanța a fost aleasă pentru frumusețea centrului istoric.
Reprezentanții Primăriei Constanța reamintește că pentru buna desfășurare a filmărilor, circulația autovehiculelor este restricționată până la ora 23:00, pe strada Arhiepiscopiei, între strada 9 Mai și bulevardul Regina Elisabeta.
Traficul rutier va fi redirecționat către strada 9 Mai – strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 – strada Marcus Aurelius – strada Dr. Aristide Karatzali – strada Mircea cel Bătrân.
De asemena, roagă conducătorii auto să reducă viteza de circulație când se apropie de această zonă și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere.Serial Impulse1

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Zona peninsulară a fost transformată astăzi în platou de filmare pentru serialul „Impulse””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI