Declarație de accesibilitate

General

Lumea Presei se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. Lumea Presei a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a se asigura că site-ul său web este ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, având convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independență.

Accesibilitate pe lumeapresei.ro

lumeapresei.ro pune la dispoziție Widgetul de accesibilitate a site-ului UserWay care este alimentat de un server dedicat de accesibilitate. Software-ul permite lumeapresei.ro să își îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate a conținutului web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate lumeapresei.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După ce ați declanșat meniul de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru ca meniul de accesibilitate să se încarce în întregime.

Declinarea responsabilității

Lumea Presei își continuă eforturile de îmbunătățire constantă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, în convingerea că este obligația noastră morală colectivă de a permite o utilizare perfectă, accesibilă și nestingherită și pentru cei dintre noi cu dizabilități.

În ciuda eforturilor noastre de a face pe deplin accesibile toate paginile și conținutul de pe lumeapresei.ro, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă complet adaptate la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul nea găsirii sau identificării celei mai adecvate soluții tehnologice.

Aici pentru tine

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe lumeapresei.ro sau aveți nevoie de asistență pentru orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul orelor normale de lucru, așa cum sunt detaliate mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contact

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați prin Pagina de Contact.

Data actualizării: 12 Ianuarie 2021.