Moment unic și emoționant la Liga Maiștrilor Militari de Marină

A fost atmosferă de sărbătoare în rândul gărzii mai tinere la Liga Maiștrilor Militari de Marină Constanța, unde emoția a fost cuvântul de ordine.

Moment unic și emoționant la Liga Maiștrilor Militari de Marină


A fost atmosferă de sărbătoare în rândul gărzii mai tinere la Liga Maiștrilor Militari de Marină Constanța, unde emoția a fost cuvântul de ordine. Momentul a fost trăit la intensitate maximă de doi dintre tinerii militari, care au decis să-l marcheze printr-o cununie la starea civilă.

În a doua zi de Crăciun, o zi atât de sfântă pentru toți creștinii, tinerii noștri colegi din Liga Maiștrilor Militari de Marină, MM clasa a V-a, Crișu Iuliana și elev caporal anul II Crișu Iulian, au luat o decizie plină de emoție și dragoste. Au spus un DA din toată inima în fața Ofițerului de Stare Civilă care a oficiat cununia civilă.

Povestea lor de dragoste a început în momentul în care Iulian a cerut-o în căsătorie pe Iuliana la Festivitatea depunerii Jurământului militar. De atunci, Universul lor s-a contopit într-o iubire cu flacără permanentă, care s-a intensificat ori de câte ori privirile lor se încrucișau.
Au ales o zi sfântă pentru a face jurământul vieții lor împreună, amândoi purtând cu mândrie hainele militare, în semn de respect pentru meseria aleasă. Știu încă de pe-acum că, orice ar fi greu pe plan profesional, iubirea lor va vindeca orice.
Îi felicităm din tot sufletul pe Iuliana și Iulian și le dorim o casă de piatră și o căsnicie perfectă!