ÎPS Teodosie scapă de pedeapsă

Sedința Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de joi, 29 februarie, s-a încheiat. ÎPS Teodosie a fost atenționat verbal (dojană) pentru neascultarea sa, conform unor surse din Sfântul Sinod.

ÎPS Teodosie scapă de pedeapsă


Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost atenţionat doar verbal de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pentru acuzaţiile care i-au fost aduse - "răzvrătire, indisciplină şi presiune publică", au declarat joi, surse din BOR.

Sedința Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de joi, 29 februarie, s-a încheiat. Pe ordinea de zi s-a aflat și situația arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, care continuă să facă demersuri publice pentru obținerea ridicării Arhiepiscopiei la rang de Mitropolie.
În timpul ședinței, s-ar fi decis ca ÎPS Teodosie să fie doar atenționat verbal (dojană) pentru neascultarea sa, conform unor surse din Sfântul Sinod, informează Știripesurse. Mustrarea ar fi avut loc în condițiile în care arhiepiscopul Tomisului mai fusese deja atenționat să nu mai continue cu presiunile publice privind Mitropolia.