George Simion este infectat cu Covid-19: Am ieșit pozitiv la coronavirus. Nu aveam niciun simptom. E o industrie

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a dezvăluit că și-a făcut testul RT-PCR, care i-a arătat că este infectat cu noul coronavirus.

George Simion este infectat cu Covid-19: Am ieșit pozitiv la coronavirus. Nu aveam niciun simptom. E o industrie


Co-fondatorul AUR, George Simion, a mărturisit, vineri, într-o emisiune TV, că și-a făcut testul PCR și acesta a arătat că este infectat cu noul coronavirus. Acesta spune că nu avea niciun simptom și că totul nu este decât o industrie.

"Am făcut un asemenea test PCR la Timișoara. Am iesit pozitiv la coronavirus. Nu aveam niciun simptom. E o industrie”, a spus George Simion, în emisiunea 'Marius Tucă Show'. 
”Eu port mască, mi-am făcut una personalizată, cu tricolorul pe ea. Am avut și în campanie una cu sigla aur”, a menționat George Simion.
Simion, revoltat de măsurile de restricționare a activităților
Pe de ală parte, liderul AUR susținea că măsurile de restricție anti COVID-19, impuse de autorități, sunt exagerate.
”Restricțiile pot fi câteodată aberante. Restricțiile care se referă la închiderea restaurantelor, apoi închiderea teraselor, după ce patronii au investit în terase. Oameni îngheață în frig, se îmbolnăvesc.
Restricțiile sunt aberante când închizi piețele, îi scoți pe țărani afară, în condiții insalubre, răcesc, se îmbolnăvesc.
Restrângi locurile de unde se pot duce românii să cumpere produse, faci aglomerație în supermarket.”, spunea Simion în interviul pentru sursa citată mai sus.
Despre o posibilă alianță cu UDMR, Simion a spus: “Noi le-am promis oamenilor să nu facem coalitie de guvernare cu actualele partide guvernamentale. Avem timp să creștem. S-ar putea să avem alegeri anticipate. Nu așteptăm până în 2024 să-l dăm jos pe Iohannis pt că națiunea română are nevoie de președinte acum, nu în 2024".
În continuare, George Simion a promis că AUR se va lupta pentru drepturile românilor, în speranța că micul producător va fi promovat, având în vedere că România este o țară cu resurse.
“Noi avem mandat de la alegători să nu facem coaliție, nici cu stânga, nici dreapta. Dar avem proiecte pe care le vom discuta cu fiecare forță politică în parte. Am văzut că nu avem voie să colindăm, am inteles că avem voie să tăiem porcul. Vom lupta pt ce am spus în campania electorală. Și pt ca micul producător să fie promovat. Suntem o țară bogată. Resursele noastre naturale trebuie folosite în interesul României. E normal ca noi sa fim stăpâni la noi acasă. (…) Noi nu mai avem voie să creștem fructele și legumele noastre pe pământ românesc", a explicat George Simion.